Glutenvrije zuurdesem flatbreads met knoflook.
Ingrediënten:
-100gr zuurdesem discard
-75gr volkorenrijstmeel
-60gr aardappelzetmeel
-8gr psylliumpoeder
-200ml water
-2gr zout
-1el olijfolie
-1 knoflookteen
-1el kruidenboter kruiden
Bereiding:
-Doe alle melen met het zout in een mengkom.
-Voeg het water de olijfolie, kruidenboterkruiden en de discard toe en meng tot je een soepel gelijkmatig verdeeld deeg hebt.
-Vorm kleine bolletjes 6-8 besmeer ze met olijfolie en laat ze 4 uur op een warme plek staan.
-Verwarm een koekenpan met een klein beetje olijfolie. Rol ondertussen de bolletjes tot een plat broodje en bak deze enkele minuten weerszijde. bestrijk per stuk met geraspte knoflook en een klein beetje olie.
-Vries ze eventueel per stuk in om er later van te genieten of ze zijn direct klaar voor gebruik.
SMAKELIJK eten!

Reactie plaatsen
Reacties