Gezond Bananenbrood met appel en noten.
GLUTEN EN LACTOSEFREE
Wat heb je nodig:
-3 rijpe bananen
- 1 appel
-2 eieren
-Handje noten ( Ik gebruikte amandelen)
-Eetlepel chiazaad
-tl bakingsoda
-Optioneel scoop vanille eiwitpoeder
-Eetlepel lucuma RAW POWDER
-200 gr amandelmeel of teff
1. Prak de bananen fijn en mix deze met de appel en eieren. (de appel hoeft niet helemaal fijngemalen te zijn)
2. Voeg de bakingsoda, eiwitpoeder, lucuma en amandelmeel toe aan het mengel en meng het met een spatel tot een egaal geheel.
3. Hak de noten fijn en meng deze samen met het chiazaad door het bananenbrood alvorens je het in een vorm giet.
4. Zet het bananenbrood in een voorverwarmde oven 45 min op 180 graden. ( Na 25 minuten bedek ik de vorm met aluminiumfolie zodat de bovenkant mooi van kleur blijft.
ENJOY!
TIP HEERLIJK MET KOKOSYOGHURT ON TOP.


Reactie plaatsen
Reacties