Sticky Tempeh

Gepubliceerd op 7 januari 2025 om 18:29

Sticky Tempeh

Een ayurvedisch recept om jouw lichaam maar ook smaakpapillen een plezier te doen.

Wat heb je nodig?
-pakje tempeh naturel( AH 395 gr)

-5 el Coco Aminos 

-sap halve limoen

-uienpoeder bio

-knoflookteen 

 

Bereiding:

- Snij de tempeh in lange plakken 

- Snij de knoflook zo fijn mogelijk

- Neem een grote bak en leg daar de plakken tempeh in.

- Voeg de 5 el. Coco Aminos, knoflook, limoensap en ui-poeder toe aan de tempeh. 

- Zorg dat al de tempeh goed bedekt is met de marinade en laat het 20 min. intrekken. 

- Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. 

- Neem bakpapier en leg hier de tempeh goed verdeeld op. Bak in 25 min de tempeh goudbruin. 
- Meer gemaakt dan je op kunt? vries een gedeelte in.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.