Sticky Tempeh
Een ayurvedisch recept om jouw lichaam maar ook smaakpapillen een plezier te doen.
Wat heb je nodig?
-pakje tempeh naturel( AH 395 gr)
-5 el Coco Aminos
-sap halve limoen
-uienpoeder bio
-knoflookteen
Bereiding:
- Snij de tempeh in lange plakken
- Snij de knoflook zo fijn mogelijk
- Neem een grote bak en leg daar de plakken tempeh in.
- Voeg de 5 el. Coco Aminos, knoflook, limoensap en ui-poeder toe aan de tempeh.
- Zorg dat al de tempeh goed bedekt is met de marinade en laat het 20 min. intrekken.
- Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
- Neem bakpapier en leg hier de tempeh goed verdeeld op. Bak in 25 min de tempeh goudbruin.
- Meer gemaakt dan je op kunt? vries een gedeelte in.

Reactie plaatsen
Reacties